Diacov, despre întrevederea lui Candu cu Rothschild: Au fost exact acei deputați care au părăsit fracțiunea

Deputatul PDM, Dumitru Diacov, susține că la întrevederea cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild a fost nu doar Andrian Candu și Sergiu Sîrbu. Dezvăluirile au fost făcute la...

Deputatul PDM, Dumitru Diacov, susține că la întrevederea cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild a fost nu doar Andrian Candu și Sergiu Sîrbu. Dezvăluirile au fost făcute la Pro TV.

„Un singur lucru mă miră, că au fost exact acei deputați care au părăsit fracțiunea”, a declarat Diacov.

Prezent la aceeași emisiune, Andrian Candu a replicat: „Nu chiar exact”. El a mai spus că se cunoaște cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild de mai mulți ani și acesta l-a invitat să discute despre situația politică din Republica Moldova. “M-a informat că va renunța la aeroport și de atunci am avut foarte multe discuții”, a mai adăugat Candu.

Totodată, Candu a negat informațiile că atunci, în Israel, s-a întâlnit cu principalul acuzat în dosarul „miliardului furat” Ilan Șor.

Un fost deputat PDM este însă, de altă părere. Recent, Veaceslav Nedelea a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că „Politicienii moldoveni se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor”.

În data de 19 februarie, 6 deputați PDM, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc formațiunea. Mai multe surse media au scris că acest grup este finanțat de către Ilan Șor.

In this article