Detalii despre moartea lui Oleg Horjan. Ce a stabilit comisia de anchetă

Comisia de anchetă a venit cu detalii despre moartea lui Oleg Horjan. Potrivit informațiilor oferite de presa din Transnistria, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în dimineața zilei...

Comisia de anchetă a venit cu detalii despre moartea lui Oleg Horjan.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Transnistria, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în dimineața zilei de 17 iulie, de către fosta lui soție, în biroul casei sale din Sucleia.

În cadrul unei examinări preliminare a cadavrului, medicii legiști au constatat multiple răni adânci la nivelul gâtului și spatelui. La fel, au fost depistate mai multe leziuni în zona capului, cel mai probabil de la lovituri cu un obiect dur. 

Totodată, seiful din biroul lui era deschis și gol. S-a stabilit că infracțiunea a fost săvârșită în noaptea de 16 spre 17 iulie. Una dintre versiuni este crimă în scop de jaf.

Prin urmare, a fost creat un grup operațional pentru a investiga în continuare cazul.

În prezent au fost luate un set de măsuri care vizează identificarea persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunii, toate împrejurările producerii incidentului și obținerea probelor necesare.

In this article