Detalii de la aeroport: Un polițist ar fi fost împușcat. Atacatorul a luat ostatici

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) oferă detalii despre împușcăturile de la Aeroportul Internațional Chișinău. „În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în...

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) oferă detalii despre împușcăturile de la Aeroportul Internațional Chișinău.

„În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Forțele de intervenție se află la fața locului. În curând revenim cu amănunte”, anunță reprezentanții MAI.
Între timp, presa scrie că ar fi vorba despre un cetățean din Turcia, iar un polițist de frontieră ar fi fost rănit. Mai mult, bărbatul ar fi luat ostatici.

Amintim că mai multe împușcături au fost efectuate în aer de către un bărbat. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către Diana Fetco, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției (IGP). Deocamdată nu sunt clare circumstanțele, iar oamenii legii au spus că vor reveni cu detalii.Între timp, un martor a comunicat pentru zdg.md că ar fi vorba despre un bărbat care a aterizat la aeroport. Acesta s-a baricadat ulterior într-o încăpere.

In this article