Descoperire macabră, la Hîncești: Un bărbat și-ar fi pus capăt zilelor strangulându-se de o oglindă

Tragedie cumplită, la Hâncești. Un bărbat de 39 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință. Cazul a avut loc pe data de 17 martie în localitatea...

Tragedie cumplită, la Hâncești. Un bărbat de 39 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință.

Cazul a avut loc pe data de 17 martie în localitatea Fundul Galbenei. La Serviciul unic 112 a parvenit un apel telefonic de la un tânăr de 33 de ani, precum că a descoperit într-un apartament cadavrul unui bărbat spânzurat de o oglindă. La fața locului imediat au fost direcționați polițiștii împreună cu medicul legist.

În urma cercetărilor a fost stabilit că victima ar fi legat o funie de oglindă, după care s-ar fi strangulat. Conform comunicatului oferit de către ofițerul de presă al IP Hîncești Cristina Vicol, în ziua tragediei, bărbatul a consumat băuturi alcoolice. Preliminar, ar fi vorba despre un caz de suicid.

Corpul neînsuflețit a fost transmis la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus expertizelor în vederea stabilirii cauzei survenirii morții. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele cazului, dar și motivul ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

In this article