Deputatul Ștefan Gațcan, care a aderat la PRO Moldova, a fost implicat într-un scandal sexual

Deputatul Ștefan Gațcan, care a aderat la PRO Moldova, a fost implicat într-un scandal sexual. Potrivit deschide.md, noul coleg de partid al lui Andrian Candu ar fi întreținut...

Deputatul Ștefan Gațcan, care a aderat la PRO Moldova, a fost implicat într-un scandal sexual. Potrivit deschide.md, noul coleg de partid al lui Andrian Candu ar fi întreținut relații sexuale cu fiica fratelui său. Totul s-ar fi întâmplat în anii 2001 – 2002, atunci când Gațcan era angajat al Ministerului Sănătății, iar nepoata sa de 19 ani era studentă la medicină. Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia rechizitoriului din dosar, iar sursele redacției au povestit că acesta ar fi încercat să-și spele imaginea, insistând pe faptul că ar fi fost șantajat de nepoata.

În calitate de martor în acest dosar a figurat și mama fetei, cumnata lui Gațcan, care a povestit în timpul audierilor că fiica sa i s-ar fi plâns de mai multe ori ca unchiul ei a constrâns-o în repetate rânduri la acțiuni cu caracter sexual.

Reporterii Deschide.MD mai scriu că există și înregistrate video, în care Gațcan întreținea relații sexuale cu fiica fratelui său. Nepoata le-ar fi vândut lui Gațcan contra unei sume de 3.000 de euro. În timpul perchezițiilor de la domiciliul fetei, polițiștii au găsit și ridicat originalul casetei cu imaginile video. Informațiile publicate de deschide.md au fost confirmate de către anchetatorul superior de atunci al Direcției Principale pentru Combaterea Crimei Organizate a MAI, Luca Crîșmaru.

In this article