DEPUTAT: SIS a cerut scoaterea AUR din competiția electorală, da, acel SIS care astăzi este subordonat fecioarei Maia Sandu

SIS-ul – Serviciul de informații și securitate al Republicii Moldova, a cerut scoaterea AUR din competiția electorală, da, acel SIS care astăzi este subordonat fecioarei Maia Sandu. Este...

SIS-ul – Serviciul de informații și securitate al Republicii Moldova, a cerut scoaterea AUR din competiția electorală, da, acel SIS care astăzi este subordonat fecioarei Maia Sandu. Este declarația basarabeanului Ciprian Ciubuc, deputat AUR în Parlamentul României.

”AUR este peste pragul electoral cu voturile din diaspora și la momentul de față încă ne ducem în sus, suntem singurul partid care crește.

Am votat cu Maia Sandu cu gândul la o schimbare reală, am ales răul cel mai mic, căci Igor Dodon clar nu era o alternativă. Iată însă că temerile ni se confirmă, SIS-ul este folosit pe post de bâtă politică. Subordonarea instituțiilor statului continuă.

Stimată doamnă Maia Sandu, stimate domnule Igor Dodon, cele aproape un milion de cetățenii oferite de România nu le mai puteți întoarce. Nu vă gândiți că data de 11 iulie reprezintă pentru AUR un reper, cei 44 de parlamentari de la București nu dispar și noi devenim mai puternici. Campania AUR de Unirea va continua în Republica Moldova și după data de 11 iulie, dar dacă ne veți scoate din campania electorală motivarea va fi cu atât mai mare.

Vom merge în fiecare sat din Republica Moldova ca să prezentăm minciuna și adevărul”, a declarat deputatul.

Amintim că AUR protestează acum în fața SIS și cere stoparea acțiunilor de intimidare, executare la comanda PAS și a președintelui Maia Sandu.

In this article