Deputat PAS: Singura soluție pentru moldovenii din diasporă, contaminați-necontaminați, e să revină acasă

Deputatul PAS Oazu Nantoi merge pe urmele șefii de partid, Maia Sandu, și le sugerează moldovenilor din diasporă, „contaminați-necontaminați”, să revină acasă. “Și era absolut clar că Republica...

Deputatul PAS Oazu Nantoi merge pe urmele șefii de partid, Maia Sandu, și le sugerează moldovenilor din diasporă, „contaminați-necontaminați”, să revină acasă.

“Și era absolut clar că Republica Moldova (RM) nu putea să se izoleze de restul lumii în tentativa de a evita această năpastă – prea mulți moldoveni s-au împrăștiat prin lume, prea mulți din ei s-au trezit în stradă în alte țări în urma consecințelor social-economice ale pandemiei. Prin urmare, revenirea acasă (contaminat-necontaminat) le-a rămas în calitate de singura variantă. Și este evident, că RM nu poate să le refuze acest drept”, a scris Nantoi pe cotidinaul.md.

Amintim că anterior și președintele PAS, Maia Sandu, a îndemnat moldovenii din diasporă să revină acasă. Aceasta a fost taxată dur de cetățeni, dar și de liderii de opinie, care i-au sugerat să nu facă PR politic pe seama unei drame mondiale.

In this article