Deputat PAS, despre scumpirea carburanților: Dacă nu îți poți permite mașină, înseamnă că treci la troleibuz și îți strângi centura

„Dacă nu îți poți permite mașină, înseamnă că treci la troleibuz și îți strângi centura, eu despre mine acum vorbesc”. Astfel deputatul PAS, Vladimir Bolea, a comentat scumpirea...

„Dacă nu îți poți permite mașină, înseamnă că treci la troleibuz și îți strângi centura, eu despre mine acum vorbesc”. Astfel deputatul PAS, Vladimir Bolea, a comentat scumpirea istorică a carburanților. Parlamentarul a precizat că majorările depind direct de piața internațională și nu pot fi gestionate de către autorități.

La urma urmei dacă nu îți poți permite… dacă Bolea Vladimir nu-și poate permite să meargă cu mașina, merge cu troleibuzul și Bolea Vladimir așa o să procedeze, pentru că este bugetar și are salariu. Nu-ți poți permite mașină, înseamnă că treci la troleibuz și îți strângi centura, eu vorbesc de mine”, a menționat deputatul PAS, Vladimir Bolea, la Jurnal TV.

Amintim că astăzi motorina s-a scumpit cu 2 lei, benzina și gazul cu 1 leu. În ajun. Pe 9 martie, șoferii au format cozi imense la benzinăriile din Capitală, pentru a procura carburanți mai ieftini.

In this article