Deputat PAS cere dosar penal pentru modul în care a fost lansat un proiect, promovat de Candu

Partidul Acțiune și Solidaritate solicită procuraturii să investigheze sub aspect penal un proiect lansat și promovat de deputatul din grupul Pro-Moldova, Andrian Candu, pe când acesta deținea funcția...

Partidul Acțiune și Solidaritate solicită procuraturii să investigheze sub aspect penal un proiect lansat și promovat de deputatul din grupul Pro-Moldova, Andrian Candu, pe când acesta deținea funcția de președinte al Parlamentului, transmite Breaking News.

Deputatul PAS, Lilian Carp, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările de construcție la Arena Chișinău au început cu abateri grave de la legislația în vigoare.

Potrivit deputatului PAS, lucrările au început fără a fi luate în considerație mai multe norme legale și anume: nu s-a făcut un studiu de fezabilitate; nu a existat un plan urbanistic zonal și nu au fost efectuate studiile geologice pentru ca să fie estimat costul real al construcției.

„În asemenea condiții, putem spune că acest obiect a fost demarat cu mare încălcări de la legislația în vigoare și Procuratura Generală trebuie să se autosesizeze privind aceste încălcări”, a declarat Carp.

Deputatul PAS a anunțat că va face o interpelare la Procuratura Generală prin care va cere tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

 

In this article