Depozit de comercializare a băuturilor alcoolice contrafăcute, deconspirat de Poliția Capitalei

Polițiștii capitalei au deconspirat un depozit de comercializare a băuturilor alcoolice contrafăcute. Producția era vândută pe teritoriul capitalei de doi bărbați cu vârstele de 45 de ani și...

Polițiștii capitalei au deconspirat un depozit de comercializare a băuturilor alcoolice contrafăcute. Producția era vândută pe teritoriul capitalei de doi bărbați cu vârstele de 45 de ani și 55 de ani.

În cadrul documentării polițiștii au scos din circuit 152 de litri de alcool etilic, 30 litri divin contrafăcut și 800 de țigarete neambalate fără denumirea mărcii comerciale.

La solicitarea poliției bărbații nu au putut prezenta careva acte ce ar demonstra proveniența mărfii.

Valoarea băuturilor contrafăcute a fost estimată la 15 000 de lei.

Băuturile au fost ridicate și remise la expertiză. În dependență de rezultate expertizei, persoanele vor fi sancționate conform legislației în vigoare.

Poliția în continuare efectuează măsuri în vederea identificării altor persoane și locurile clandestine de păstrare și comercializare ilegală a produselor alcoolice.

În acest context, Poliția vă recomandă să procurați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar și viața.

In this article