Delegații din străinătate alături de comunitatea locală la Hramul Chișinăului

Primarul General, Ion Ceban, împreună cu echipa Primăriei Capitalei, au depus astăzi flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, cu prilejul sărbătorii Acoperământul Maicii Domnului, zi...

Primarul General, Ion Ceban, împreună cu echipa Primăriei Capitalei, au depus astăzi flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, cu prilejul sărbătorii Acoperământul Maicii Domnului, zi în care celebrăm Hramul Orașului Chișinău.

„În această zi de sărbătoare, am pregătit un program divers: expoziții de pictură, târguri ale meșterilor populari, delicii din bucătăria tradițională și europeană, spectacole folclorice, iar seara va fi organizat un concert extraordinar cu participarea artiștilor îndrăgiți”, a scris edilul pe rețelele sociale.

În acest context, Ion Ceban a precizat că Primăria Chișinău are foarte mulți invitați și delegații din străinătate care au ales să celebreze această zi împreună cu locuitorii și oaspeții Capitalei, sărbătorind istoria, cultura și tradițiile care ne definesc.

„Vă invit cu drag să participați la evenimentele dedicate Hramului Orașului Chișinău”, a îndemnat Ion Ceban comunitate.

La Mulți Ani, Chișinău! La Mulți Ani, dragi chișinăuieni!

In this article