Declarație: Andrian Candu, cel care face glume pe seama stâlpului de la Strășeni, este autorul acestei prostii

Cei care fac glume pe seama stâlpului din mijlocul străzii în Strășeni, de fapt sunt autorii acestei prostii. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Petru Burduja, care...

Cei care fac glume pe seama stâlpului din mijlocul străzii în Strășeni, de fapt sunt autorii acestei prostii. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Petru Burduja, care amintește că drumul este construit de un antreprenor contractat pe vremea când ministru al Economiei era nimeni altul decât liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu.

Vicepreședintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe susține că acest stâlp în mijloc de drum poate fi numit drept ”simbol al guvernării oligarhice”.

”Floarea prostiei, corupției și a incompetenței! Am văzut cum unii fruntași ai Pro Șor (Moldova) au făcut glume pe seama stâlpului de pe drumul de lângă Strășeni, drum național aflat în reparație de mulți ani. E subiect bun de glume, e de râs, dacă n-ar fi mai mult de plâns. Acești stâlpi în mijloc de drum pot fi simbol al guvernării oligarhice. Contractul de reparație a acestui drum național a fost semnat cu compania azeră, Evrascon, încă în 2014, când ministru al Economiei era nimeni altul decât Andrian Candu”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatului, drumul reparat urma să fie dat în exploatare până la sfârșitul anului 2016, însă acest lucru s-a amânat de mai multe ori, tot de către guvernul regimului oligarhic.

”Așa că cei care acum fac glume pe seama stâlpului rușinii, să-și asume întreaga răspundere pentru acest lucru făcut de compania pe care ei au ales-o cu mulți ani în urmă”, a comentat parlamentarul.

In this article