De Ziua Internațională a Copiilor, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj către copii, părinți și bunei

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a urat tuturor copiilor din țară o copilărie fericită și un viitor senin. De Ziua Internațională a Copiilor, speakerul a venit cu un mesaj...

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a urat tuturor copiilor din țară o copilărie fericită și un viitor senin. De Ziua Internațională a Copiilor, speakerul a venit cu un mesaj către copii, părinți și bunei, în care a menționat că în calitatea sa de președinte al Parlamentului va insista ca și în continuare drepturile copiilor să fie subiectul prioritar în agenda de activitate a Legislativului.

”În anul 2020, totul este altfel pentru voi, dragi copii, inclusiv această nouă vară. Probabil, a fost cea mai așteptată vacanță pe care ați avut-o vreodată. Să o trăiți vesel și să adunați puteri, energie și amintiri frumoase!

Mă adresez părinților și buneilor cu un îndemn de a avea grijă sporită de copii pe timp de vacanță. Izolarea la domiciliu, lipsa de interacționare directă cu prietenii, regimul special al procesului educativ – au fost o încercare grea pentru copii și adolescenți, în timpul pandemiei. Acum ca niciodată au nevoie de mai multă înțelegere, empatie, conciliere și dragoste din partea Dumneavoastră. Oferiți-le cu orice ocazie”, se menționează în mesajul președintelui Parlamentului.

 

In this article