Cursuri educaționale gratuite la Centrul Municipal pentru Adulți

Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților oferă trei blocuri de cursuri educative, care prevăd dezvoltarea personală, competențe profesionale și competențe civice. În cadrul podcastului „Chișinău LIVE”,...

Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților oferă trei blocuri de cursuri educative, care prevăd dezvoltarea personală, competențe profesionale și competențe civice.

În cadrul podcastului „Chișinău LIVE”, viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, a precizat că cele mai lungi cursuri sunt cele profesionale, cele civice sunt de scurtă durată, iar cele personale – medii.

Printre cele mai solicitate cursuri sunt cele de scriere a proiectelor, de granturi, de utilizare a Microsoft Excel, cele practice de tehnologie vestimentară sau cele de fotografiere.

„Dar cel mai important, aceste cursuri le oferă oamenilor competențele de care au nevoie pentru încadrare sau reîncadrare în câmpul muncii”, a mai adăugat Angela Cutasevici.

Ce ține de programul cursurilor, acesta se desfășoară săptămânal, de marți și până sâmbătă, în intervalul 11:00-20:00, fiecare curs, în funcție de numărul de solicitanți, având propriul orar.

In this article