Cum se simt copii, care au fost diagnosticați cu virusul COVID-19

17 pacienți, din cei 107, care sunt internați la Spitalul de boli infecțioase ”Toma Ciorbă” cu virusul COVID-19, sunt în stare gravă, 78 – gravitate medie și 12...

17 pacienți, din cei 107, care sunt internați la Spitalul de boli infecțioase ”Toma Ciorbă” cu virusul COVID-19, sunt în stare gravă, 78 – gravitate medie și 12 au o stare de sănătate satisfăcătoare, transmite Breaking News.

La Spitalul de boli infecțioase pentru copii sunt tratați 8 minori și doi adulți. Dintre aceștia, 4 manifestă o stare de sănătate de gravitate medie, iar 6 – satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic Republican sunt internați 4 pacienți cu COVID-19, trei dintre aceștia au o evoluție gravă a bolii.

La Institutul Mamei și Copilului este internată o mamă cu un copil. Testele au arătat că minorul nu este infectat, iar mama are o stare de sănătate medie.

Datele au fost prezentate, în această dimineață, de Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul briefingului de presă.

În total, la moment în Republica Moldova sunt 125 de cazuri de infecție cu Covid-19, dintre care 45 de import și 80 – cu transmitere locală. Din 125 de îmbolnăviri, 6 cazuri au fost documentate în stânga Nistrului.

La moment, alți 116 cetățeni au statut de persoane suspecte de infectare cu coronavirusul de tip nou. În total, în Moldova au fost testate 1011 persoane cu suspecții la COVID-19.

 

In this article