VIDEO// Cum a fost întâmpinată Maia Sandu la secția de votare

Maia Sandu a fost întâmpinată cu aplauze la secția de votare la care și-a exercitat dreptul la vot. Un grup de cetățeni au scandat „Victorie” și „Trăiască președintele”....

Maia Sandu a fost întâmpinată cu aplauze la secția de votare la care și-a exercitat dreptul la vot. Un grup de cetățeni au scandat „Victorie” și „Trăiască președintele”.

După votare, Maia Sandu a declarat că cetățenii R. Moldova pot alege astăzi un viitor mai bun și a-i pedepsi pe cei care i-au furat până acum, transmite breakingnews.md cu referire la deschide.md.

„Astăzi este ziua voastră, astăzi toată puterea este în mâinile voastre. Astăzi îi puteți pedepsi pe cei care v-au mințit, v-au furat și v-au alungat de acasă. Astăzi decidem cum vom trăi în următorii patru ani”, a declarat Maia Sandu.

„Eu am votat pentru schimbare, pentru o Moldova în care toți oamenii se uită cu încredere în ziua de mâine, în care oamenii se uită cu încredere, în care oameni îmbătrânesc cu demnitate”, a mai spus Sandu.

Astăzi în R.Moldova se desfășoară turul II al alegerilor prezidențiale. Lupta se dă între Maia Sandu și Igor Dodon. Alegătorii din țară, dar și din străinătate sunt așteptați la cele 2.143 de secții de votare. Din numărul total de secții, 139 sunt deschise în străinătate, iar altele 42, deschise pe teritoriul R.Moldova, sunt destinate alegătorilor din regiunea transnistreană.

In this article