CSP a desemnat cinci noi procurori la Procuratura Anticorupție

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a numit în funcții cinci noi procurori anticorupție, care au câștigat concursul de desemnare a candidaților la funcțiile vacante în Procuratura Anticorupție la...

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a numit în funcții cinci noi procurori anticorupție, care au câștigat concursul de desemnare a candidaților la funcțiile vacante în Procuratura Anticorupție la 17 iunie 2022.

Hotărârea a fost aprobată în ședința din 29 noiembrie, cu votul majorității membrilor CSP, transmite breakingnews.md cu referire la replicamedia.md.

Astfel, câștigătorii concursului pentru ocuparea a cinci funcții vacante de procurori în Procuratura Anticorupție sunt:

– Capmari Alexandru;

– Caragia Gheorghe;

– Desculțu Vasile;

– Iepure Ghenadie;

– Iapără Gheorghe.

CSP a propus procurorului general interimar, Ion Munteanu, numirea candidaților în funcțiile vacante de procurori în PA.

Hotărârea urmează a fi expediată procurorului general interimar pentru demararea procedurilor de emitere a actelor administrative corespunzătoare, a declarat președinta Consiliului, Angela Motuzoc.

Cei cinci câștigători activează deja la Procuratura Anticorupție în calitate de delegați și acum au fost întăriți în funcție.

In this article