Criuleni: Copil de 3 ani electrocutat, transportat la spital

Un copil de doar trei ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat de la un cablu electric. Incidentul s-a produs pe 24 iulie, într-o localitate din...

Un copil de doar trei ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat de la un cablu electric. Incidentul s-a produs pe 24 iulie, într-o localitate din raionul Criuleni.

„Serviciul de Gardă a primit un apel din partea unei femei care a comunicat că fiul său, un minor de trei ani, a suferit o electrocutare la mână, însă este conștient. Se pare că băiatul a intrat în contact cu un cablu electric aflat în apropiere, iar în acel moment a fost electrocutat. În zonă exista o priză mai veche”, a comunicat ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău.

Ofițerul de presă ne-a mai spus că, deși viața și sănătatea copilului nu se aflau în pericol, acesta a fost transportat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău pentru monitorizare medicală.

Sursele PlusMedia.MD susțin că incidentul s-ar fi produs în timp ce copilul, împreună cu mama sa și fratele mai mare, ar fi mers să ducă apă la animalele din gospodărie.Copilul ar fi încercat să se ridice ca să vadă mai bine animalele și s-ar fi apucat de un cablu electric al unei prize mai vechi, fiind electrocutat.

sursa

In this article