Cristina Gherasimov a depus jurământul în funcția de viceprim-ministru al R. Moldova

Cristina Gherasimov, desemnată în funcția de viceprim-ministru al R. Moldova, responsabilă de domeniul Integrării Europene, a depus jurământul în fața șefului statului, Maia Sandu și în fața prim-ministrului,...

Cristina Gherasimov, desemnată în funcția de viceprim-ministru al R. Moldova, responsabilă de domeniul Integrării Europene, a depus jurământul în fața șefului statului, Maia Sandu și în fața prim-ministrului, Dorin Recean.

„Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea propășirii R. Moldova, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a Moldovei”, a declarat Cristina Gherasimov, transmite breakingnews.md cu referire la Ipn.md.

Președintele Maia Sandu a declarat că Cristina Gherasimov are experiență în instituțiile statului, inclusiv în instituția prezidențială, iar acest fapt o va ajuta la organizarea proceselor în mod eficient.

„Să reușim să implicăm toată lumea și să ne putem mișca cu pași rapizi pentru ca în viitorul cel mai apropiat să ajungem la linia de finiș, să putem să sărbătorim aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Este mult de lucru, este o responsabilitate enormă, dar am încredere”, a notat șeful statului.

In this article