COVID-19 în Moldova: Au fost confirmate alte patru cazuri, dintre care trei sunt de import. Măsurile întreprinse de autorități

Alte patru cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Moldova. Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unei conferințe de presă. “Au fost procesate...

Alte patru cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Moldova. Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unei conferințe de presă.

“Au fost procesate în laborator 48 de probe. Din ele avem confirmate 4 cazuri de COVID-19. În trei cazuri este vorba de import: Italia, Franța, Marea Britanie, dar și un caz local.”, a anunțat ministrul Sănătății.

Viorica Dumbrăveanu a reiterat că persoanele, care au revenit în Moldova din zonele afectate de COVID-19, trebuie să se autoizoleze.

“Avem doi copii suspectați de COVID-19, care au fost în contact strâns cu bunica, revenită din Italia”, a explicat Dumbrăveanu.

Totodată, autoritățile au anunțat că vor activiza cel de-al doilea spital strategic, Clinica nr. 2 cunoscută ca spitalul Căii Ferate.

În total, în Republica Moldova sunt confirmate 12 cazuri de COVID-19, dintre care 11 sunt de import.

In this article