Corneliu Ciurea critică reținerea Marinei Tauber: Decizia a fost luată în mod hain. Niște potlogari

Comentatorul politic, Corneliu Ciurea, atrage atenția la mai multe abuzuri comise de autorități în cazul reținerii Marinei Tauber, în această dimineață, la Aeroportul Internațional Chișinău, în drum spre...

Comentatorul politic, Corneliu Ciurea, atrage atenția la mai multe abuzuri comise de autorități în cazul reținerii Marinei Tauber, în această dimineață, la Aeroportul Internațional Chișinău, în drum spre Israel.

De asemenea, politologul îi critică pe jurnaliștii din mass-media controlată de președintele Maia Sandu și PAS, pentru că dezinformează că Marina Tauber a încercat să fugă de justiție. Asta în timp ce atât Tauber, cât și avocații acesteia au prezentat dovezi care demonstrează că atât Procuratura Anticorupție, cât și instanța de judecată au fost informați despre intenția deputatului de a pleca din țară, pentru câteva zile.

„Jurnaliștii care ciugulesc din palma Maiei Sandu scriu că Marina Tauber a fost reținută în timpul încercării ei de a fugi de justiție. Ei nu văd că reținerea s-a făcut în ziua ei de naștere după ce dna Tauber și-a justificat plecarea. Ei nu observă că decizia a fost luată în mod hain de procuror și nu judecătorul de instrucție. Ei ignoră că schimbarea măsurii preventive se face chiar în ziua în care candidatul Partidului „ȘOR” accede în turul doi al alegerilor din Găgăuzia. Lor nu le pasă că Marina Tauber e femeie ori în raport cu minorii și femeile arestul preventiv se aplică doar în cazuri deosebit de grave. Cu alte cuvinte, niște potlogari”, a scris comentatorul politic pe pagina sa de Facebook.

În context, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a declarat că reținerea de astăzi la Aeroportul din Chișinău a deputatului Marina Tauber este o acțiune odioasă mârșavă, josnică și ieftină.

In this article