Cooperarea moldo-austriacă, discutată de șefa statului cu Cancelarul Federal al Austriei, Karl Nehammer

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut în seara zilei de ieri o întrevedere cu Cancelarul Federal al Austriei, Karl Nehammer, în marja Forumului European de la Alpbach....

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut în seara zilei de ieri o întrevedere cu Cancelarul Federal al Austriei, Karl Nehammer, în marja Forumului European de la Alpbach. Oficialii au discutat despre relațiile bilaterale dintre țările noastre, despre cooperarea moldo-austriacă și despre parcursul european al Republicii Moldova, în contextul obținerii statutului de țară candidată la UE.

Șefa statului a mulțumit autorităților austriece pentru susținerea demersului de integrare europeană a Republicii Moldova și pentru sprijinul de care țara noastră a beneficiat de-a lungul anilor prin intermediul Agenției Austriece de Dezvoltare. Oficialii au convenit să avanseze cooperarea în domeniile economic, al protecției mediului și cel energetic, pentru dezvoltarea energiei regenerabile. De asemenea, cele două țări vor continua realizarea proiectelor de reabilitare a infrastructurii regionale.

In this article