Contrabandă cu peste 500.000 de țigări, deconspirată de polițiști. Doi bărbați, cercetați penal

O schemă de contrabandă cu peste 500 de mii de țigări a fost desconspirată de oamenii legii. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, țigările fără acte de proveniență, iar...

O schemă de contrabandă cu peste 500 de mii de țigări a fost desconspirată de oamenii legii. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, țigările fără acte de proveniență, iar o parte și fără timbre de acciz, urmau să fie transportate în Uniunea Europeană cu automobile dotate cu ascunzișuri special amenajate.

Suspecții în acest dosar sunt doi bărbați de 38 și 39 de ani. Conform informațiilor prezentate de IGP, oamenii legii au supus verificărilor un microbuz oprit în municipiul Chișinău, din care au fost ridicate sute de mii de țigări. Ulterior, au fost efectuate percheziții într-o locuință, de unde a fost ridicată și o altă parte de țigări.

Oamenii legii au descins cu percheziții și la domiciliul unui bărbat din Strășeni, unde au mai găsit alte zeci de mii de țigări de diferite mărci. Țigările au fost ridicate și confiscate, iar cei doi au fost citați pentru audieri la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în calitate de bănuiți.

In this article