Consumatori de droguri, prinși de carabinieri în sectorul Buiucani

Doi indivizi au fost reținuți de carabinieri după ce aceștea au fost prinși cu substanțe narcotice pe străzile sectorului Buiucani. Potrivit informației, ambele cazuri au avut loc la...

Doi indivizi au fost reținuți de carabinieri după ce aceștea au fost prinși cu substanțe narcotice pe străzile sectorului Buiucani.

Potrivit informației, ambele cazuri au avut loc la data de 21 noiembrie.

Primul caz a avut loc dimineața, în jurul orelor 10:10. Executând serviciul de menținere a ordinii publice în sectorul Buiucani, pe strada Ion și Doina Aldea Teodorovici, echipajul de carabinieri a Direcției Regionale „Centru” a IGC, a observat o persoană de gen masculin cu un comportament suspect.

Bărbatul a fost stopat, iar în urma discuțiilor cu acesta, s-a dovedit faptul că individul deține un pachețel cu o substanță verzuie uscată și mărunțită asemănătoare cu drogurile.

Alt caz a avut loc în jurul orelor 14:20 pe strada Ion Neculce. De această dată, persoana suspectă a aruncat la sol un pachețel de tip zip-lock cu o substanță albă, asemănătoare cu drogurile în momentul când a observat patrula de carabinieri.

În ambele situații, persoanele de 34 și 24 ani au fost conduse la IP Buiuicani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article