Consumator de droguri, prins cu substanțe psihotrope pe o stradă din capitală

În dimineața zilei de astăzi, aproximativ orele 10.30, o patrulă de carabinieri a Direcției regionale Centru ce activa în sectorul Buiucani al capitalei a depistat o persoană de...

În dimineața zilei de astăzi, aproximativ orele 10.30, o patrulă de carabinieri a Direcției regionale Centru ce activa în sectorul Buiucani al capitalei a depistat o persoană de gen masculin ce manifesta un comportament neadecvat.

Din discuții cu carabinierii, acesta a recunoscut că a consumat substanțe psihotrope și deține asupra sa mai multe obiecte confecționate artizanal pentru consumul de droguri.

El s-a ales cu proces verbal întocmit în baza Art.85 alin.1 CC, Procurarea ori păstrarea ilegală, fără scop de înstrăinare, a drogurilor, precursorilor, etnobotanicelor şi a analogilor acestora în cantități mici, precum și consumul de droguri fără prescripția medicului.

Acesta riscă să fie sancționat cu amendă de la 30 la 60 de unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de până la 72 de ore.

Bărbatul în vârsta de 37 de ani a fost condus la IP Buiucani pentru documentare și identificarea tuturor circumstanțelor.

In this article