Consultările publice asupra proiectului bugetului municipal Chișinău se desfășoară în perioada 12-21 iunie

Cu privire la desfășurarea consultărilor publice asupra proiectului bugetului municipal Chișinău pentru anul 2024, șeful Direcției Generale Finanțe, Olesea Pșenițchi, informează că, proiectul este plasat pe www.chisinau.md, unde...

Cu privire la desfășurarea consultărilor publice asupra proiectului bugetului municipal Chișinău pentru anul 2024, șeful Direcției Generale Finanțe, Olesea Pșenițchi, informează că, proiectul este plasat pe www.chisinau.md, unde poate fi găsit și graficul consultărilor.

„În perioada 12-21 iulie, sunt inițiate consultări atât în incinta Preturilor, cât și la sediul Primăriei Chișinău”, a adăugat Olesea Pșenițchi.

La rândul său, Primarul General, Ion Ceban, a reiterat că municipalitatea a depus foarte mult efort pentru ca toate procesele în Primăria Chișinău, inclusiv aceste consultări, să fie cât mai transparente.

„Nu ne propunem ca un buget municipal să fie dezbătut șapte ore, cum s-a întâmplat ani la rând cu bugetul național. Ne dorim și vrem ca toată lumea care este interesată să poată participa”, a declarat Ion Ceban.

Proiectul bugetului municipal pentru 2024 poate fi accesat pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău, unde sunt disponibile toate detaliile necesare pentru participarea la consultări.

https://www.chisinau.md/ro/graficul-privind-desfasurarea-consultarilor-publice-a-proiectului-de-decizie-20292_276872.html

In this article