Construcția stației de tratare a levigatului de la gunoiștea de la Țânțăreni a început: Care este suma cheltuielilor

Municipalitatea a dat start lucrărilor de construcție a stației de tratare a levigatului de la gunoiștea de la Țânțăreni. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion...

Municipalitatea a dat start lucrărilor de construcție a stației de tratare a levigatului de la gunoiștea de la Țânțăreni. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban. 

Potrivit acestuia, astăzi, o comisie de specialiști, condusă de viceprimarul Ilie Ceban, a efectuat o vizită de lucru, pentru a vedea cum au loc lucrările.

Anterior a fost desfășurată o licitație, la care au participat 6 companii, privind executarea lucrările de construcție a stației de tratare a levigatului produs din deșeuri menajere solide la Poligonul din comuna Țânțăreni.

În luna martie a fost selectată compania SRL Capital, care a venit cu o oferă avantajoasă.

Astfel, pe 27 martie, Întreprinderea municipală Regia Auto-Salubritate a semnat cu compania câștigătoare contractul de antrepriză în valoare de 14.984.732.32 lei cu TVA.

Lucrările de construcție vor fi efectuate conform graficului de executare a acestora, care au fost aprobate de beneficiar.

In this article