Consolidarea parteneriatului strategic moldo-român discutată de premierul Dorin Recean cu ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu

Prim-ministrul Dorin Recean l-a primit în vizită pe ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Agenda întrevederii a inclus subiecte de interes comun, inclusiv fiind discutată și viitoarea vizită...

Prim-ministrul Dorin Recean l-a primit în vizită pe ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Agenda întrevederii a inclus subiecte de interes comun, inclusiv fiind discutată și viitoarea vizită la București a șefului Eexcutivului de la Chișinău.

Premierul Dorin Recean a exprimat recunoștința pentru suportul acordat țării noastre pe diverse domenii, dar mai ales pentru susținerea consecventă oferită de autoritățile de la București în parcursul european al Republicii Moldova, în spiritul comunității de istorie, limbă și cultură.

La rândul său, diplomatul român a felicitat prim-ministrul cu prilejul învestirii în funcție, exprimând întreg sprijinul României pentru țara noastră.

In this article