Consilierii socialiști au venit cu pancarte la ședința CMC: “PAS – scumpire la gaz! PAS – sinonim al sărăciei! Vremuri Nebune!”

Majorarea tarifului la gaz a prejudiciat bugetul municipiului Chișinău cu peste 300 de milioane de lei, bani care puteau fi folosiți pentru implementarea mai multor proiecte sociale sau...

Majorarea tarifului la gaz a prejudiciat bugetul municipiului Chișinău cu peste 300 de milioane de lei, bani care puteau fi folosiți pentru implementarea mai multor proiecte sociale sau pentru amenajarea orașului. Anunțul a fost făcut, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, de către socialistul Grigore Bejenaru. În semn de protest față de scumpirile din ultima perioadă, dar și față de inacțiunile guvernării PAS, consilierii PSRM au venit cu mai multe pancarte și lozinci, precum „PAS – scumpire la gaz! PAS – sinonim al sărăciei! Vremuri Nebune!”.

„Vreau să întreb guvernarea, când vor opri genocidul? De ce cresc prețurile? De ce loviți în cei cu venituri mici? Cetățenii sunt în pragul sărăciei. Poftim vremuri bune!
Motoul actualei guvernări – azi totul este mai ieftin, decât mâine. Unde ați mai văzut ca pe vremuri buni să se economisească pe alimente de prima necesitate. Cerem guvernării PAS soluții imediate la problemele cetățenilor, sau demisionați și nu chinuiți oamenii”, a declarat Grigore Bejenaru, consilier socialist.

In this article