Consiliera Anastasia Svetlicinîi anunță crearea unei noi fracțiuni în consiliul municipal Bălți

Astăzi, în cadrul unei ședințe a consiliului municipal Bălți, consiliera Anastasia Svetlicinîi a anunțat crearea unei noi fracțiuni politice sub denumirea de blocul „Victorie”. „Dragi prieteni! Astăzi, în...

Astăzi, în cadrul unei ședințe a consiliului municipal Bălți, consiliera Anastasia Svetlicinîi a anunțat crearea unei noi fracțiuni politice sub denumirea de blocul „Victorie”.

„Dragi prieteni! Astăzi, în cadrul consiliului municipal, am anunțat crearea unei noi fracțiuni din blocul ‘Victorie’, care include consilieri municipali din partidele ‘Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei’ (fracțiunea ‘Pentru Bălți’) și ‘Renaștere’”, a declarat Svetlicinîi pe canalul său de Telegram.

Consiliera a subliniat importanța acestei uniri pentru dezvoltarea municipiului Bălți: „Această unire este un pas important pentru dezvoltarea Bălțiului. Blocul ‘Victorie’ activează de mult timp în municipiu, acordând o mare atenție proiectelor sociale și de infrastructură, existând deja rezultate semnificative.”

Svetlicinîi a menționat sprijinul liderului blocului, Ilan Șor, în realizarea unor proiecte majore, inclusiv construcția parcului de distracții și recreere Nordland.

„Cu sprijinul liderului blocului, Ilan Șor, în curând va începe construcția unui parc de distracții și recreere pentru întreaga familie, Nordland, care va deveni un nou centru de atracție al capitalei de nord, gratuit și accesibil pentru toți locuitorii și oaspeții Moldovei”, a declarat consiliera.

Pe lângă Nordland, consiliera a promis implementarea mai multor proiecte importante pentru locuitorii orașului.

„În oraș vor fi implementate toate proiectele promise bălțenilor. Acestea includ, desigur, reparația și reconstrucția curților, parcului Victoriei și altor inițiative importante de infrastructură și sociale”, a adăugat Svetlicinîi.

În încheiere, Anastasia Svetlicinîi a subliniat angajamentul noii fracțiuni de a lucra intens pentru prosperitatea orașului.

„Intenționăm să lucrăm cu mult entuziasm și energie pentru a face din Bălți un oraș prosper. Ne angajăm să sprijinim inițiativele sociale și economice importante! Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea voastră, bălțeni! Urmăriți știrile noastre și fiți la curent cu toate proiectele și realizările noastre!”, a conchis Svetlicinîi.

In this article