Conor McGregor vrea să devină președintele Irlandei

Conor McGregor (35 de ani) a fost foarte afectat de scandalul care a zguduit recent Irlanda, când trei copii au fost înjunghiați pe străzile din Dublin, în contextul...

Conor McGregor (35 de ani) a fost foarte afectat de scandalul care a zguduit recent Irlanda, când trei copii au fost înjunghiați pe străzile din Dublin, în contextul protestelor care au loc acolo.

Starul din UFC s-a declarat revoltat de evenimentele petrecute recent și nu a ezitat să critice în termeni duri autoritățile din Irlanda, transmite breakingnews.md cu referire la digisport.ro.

Conform Marca, acest lucru a dus la deschiderea unei anchete împotriva luptătorului pentru instigare la ură. Cu toate acestea, Conor McGregor, care a scăpat recent de acuzațiile de agresiune sexuală, nu s-a oprit și a transmis, mai în glumă, mai în serios, pe rețelele sociale, că ia în calcul să candideze la alegerile prezidențiale.

„Posibila competiție în cazul în care voi candida. Gerry Adams, 78 de ani, Bertie Ahern, 75 de ani, Enda Kenny, 74 de ani. Fiecare are legături puternice cu partidele politice. Indiferent de ceea ce crede populația, aceste partide se conduc pe ele însele, în loc să conducă poporul.

Apoi sunt eu, 35 de ani, tânăr, activ, pasionat, nou în acest joc (n.red. politică). Ascult, îmi ofer sprijinul, mă adaptez. Nu am nicio afiliere politică, nu favorizez niciun partid.

Aș supune orice la vot. Aș organiza voturi în fiecare săptămână ca să mă asigur. Pot să finanțez. Nu aș fi eu la putere în calitate de președinte, cetățeni ai Irlandei. Aș fi eu alături de voi”, a scris Conor McGregor pe Twitter.

Postarea lui Conor McGregor nu a trecut neobservată nici de cel mai bogat om al planetei, Elon Musk. Miliardarul s-a amuzat de declarația lui McGregor și a făcut o aluzie la cariera de luptător a irlandezului.

„Cred că poți să îi dobori pe toți cu o singură mână! Nu este corect”, a scris Musk pe Twitter, însă McGregor i-a răspuns într-un ton serios.

„Cred în șansele mele, Elon, sută la sută. Pentru a candida, aș avea nevoie să fiu nominalizat de 20 de membri din Parlament sau de patru consilii locale”, a spus McGregor.

In this article