Conducerea Partidului „Republica Unirii” a demisionat

Toată conducerea Partidului „Republica Unirii” a demisionat. Anunțul a fost făcut de Sergiu Mocanu, președintele formațiunii, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, informează OFICIAL. Politicianul a...

Toată conducerea Partidului „Republica Unirii” a demisionat. Anunțul a fost făcut de Sergiu Mocanu, președintele formațiunii, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, informează OFICIAL.

Politicianul a spus că motivul demisiei este legea aprobată recent de guvernare ce obligă președinții și vicepreședinții de partide să-și depună declarațiile de avere până la 30 aprilie curent.

„Am renunțat la funcție din moment ce am văzut ce fac… Nu am fost și nu voi fi sclavul nimănui… De când au venit la putere, cei de la PAS au făcut preș din toate partidele. Partidele au devenit birouri de secretariat care în fiecare zi trebuie să furnizeze tone de hârtii”, a menționat el.

Mai mult, Sergiu Mocanu a spus că, unii colegi de-ai săi, vicepreședinți ai partidului, se află peste hotare, iar pentru a depune declarațiile trebuie să meargă la consulate ca să-și facă semnătură electronică. „Pentru ce să-și depună declarațiile de avere, dacă ei lucrează în alte țări?!”, a adăugat politicianul.

El a mai constatat în context: „Din păcate, partidul politic nu mai este instrumentul cu care putem schimba lucrurile”.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article