Concert de muzică simfonică la Teatrul Verde, sâmbătă, 6 iulie

Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea, sâmbătă, 6 iulie, la Teatrul Verde din Capitală, recent renovat de municipalitate, pentru a participa la o seară deosebită, dedicată muzicii simfonice....

Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea, sâmbătă, 6 iulie, la Teatrul Verde din Capitală, recent renovat de municipalitate, pentru a participa la o seară deosebită, dedicată muzicii simfonice.

„Primăria Chișinău este partener la cea de-a 6-a ediție a concertului „O seară în parc”, unul dintre cele mai frumoase evenimente de acest gen din Republica Moldova”, menționează edilul.

Sub conducerea dirijorului Dumitru Cârciumaru, Orchestra Extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, va acompania un spectacol extraordinar, în care vor evolua artiști cu renume, printre care: Eugen Doga, Monica Anghel, Paula Seling, Mariana Bulicanu, Bogdan Mihai, Alin Stoica, Iana Novac, Natalia Barbu, Cătălin Josan, Dumitru Mâțu, Cristina Scarlat și Lilia Istrati.

Accesul la eveniment se va face, începând cu ora 17:00. Pentru a evita cozile și aglomerația, Primăria Chișinău recomandă cetățenilor să vină din timp.

In this article