Compania „Intellect Group” renunță la efectuarea Exit-Poll-ului

În legătură cu situația epidemiologică din țară, compania „Intellect Group” a stopat efectuarea sondajului de tip Exit-Poll, care urma să aibă loc în ziua de 15 martie, în cadrul alegerilor parlamentare...

În legătură cu situația epidemiologică din țară, compania „Intellect Group” a stopat efectuarea sondajului de tip Exit-Poll, care urma să aibă loc în ziua de 15 martie, în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti.

Potrivit comunicatului emis de „Intellect Group”, operatorii au fost informați și instruiți anterior privind măsurile de protecție cu noul virus COVID-19. De asemenea, compania a asigurat dotarea operatorilor, care urmau să meargă în teritoriu, cu produse de uz medical, precum: măști, mănuși și dezinfectanți.

Cu toate măsurile de precauție luate, compania „Intellect Group” își asumă, totuși, responsabilitatea de a se autoizola de efectuarea, în ziua de 15 martie 2020, în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti, a sondajului de opinie la ieşirea din secţiile de votare.

In this article