Comentatorul sportiv din Rusia Vasili Utkin s-a stins din viață

Vasili Utkin, jurnalist și comentator sportiv rus, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani la Moscova, conform confirmării făcute de prietenii săi pentru Radio Liberty....

Vasili Utkin, jurnalist și comentator sportiv rus, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani la Moscova, conform confirmării făcute de prietenii săi pentru Radio Liberty. Tragicul eveniment a avut loc în secția de cardiologie a Spitalului Pirogov, unde Utkin a fost transportat cu o ambulanță.

Utkin a fost una dintre figurile de referință în televiziunea sportivă rusă, contribuind semnificativ la dezvoltarea acestui domeniu. A lucrat cu canalele NTV și NTV+, a fost gazdă a numeroase programe și a colaborat cu alte rețele de televiziune rusești și ucrainene.

De asemenea, el a fost implicat în activități sociale și politice, organizând un miting pentru alegeri corecte la Moscova în 2011 și semnând apeluri în sprijinul jurnaliștilor și al deținuților politici. În 2018, conform Radio Liberty, Utkin a fost suspendat de la comentarea Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, sub presiunea Kremlinului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de telegram
In this article