Cine sunt răpitorii lui Nicolae Ceaus

Canalul de Telegram INDEX a publicat, în această dimineață, numele persoanelor care l-ar fi răpit pe ex-judecătorul din Ucraina, Nicolae Ceaus. Potrivit sursei, majoritatea membrilor grupării sunt sportivi....

Canalul de Telegram INDEX a publicat, în această dimineață, numele persoanelor care l-ar fi răpit pe ex-judecătorul din Ucraina, Nicolae Ceaus. Potrivit sursei, majoritatea membrilor grupării sunt sportivi.

Oleksandr Kosteniuk, cetățean al Ucrainei, născut în regiunea Cernăuți. Acesta anterior a deținut funcția de șef adjunct al Departamentului de investigații criminale din orașul Lvov, ulterior ar fi aderat la gruparea criminală condusă de Bogdan Kopîtko. Kosteniuk ar fi fondatorul unei agenții de detectivi din Lvov.

Oleg Stadnik, cetățean al Ucrainei, născut în regiunea Lvov. În Republica Moldova, Stadnik a fost vizat în cadrul unei cauze penale, intentate de CNA, după ce în 2013 acesta ar fi obținut, în mod ilegal, acte de identitate moldovenești cu date false.

Mihailo Buleha, cetățean al Ucrainei, născut în Federația Rusă. Buleha este un luptător și a participat la campionate de luptă corp la corp la categorie de greutate de până la 70 de kilograme.

Ceilalți membri ai grupării sunt cetățeni ai Ucrainei, născuți în regiunea Lvov. Este vorba despre Bohdan Kuzmak, Roman Kozhushko, Eduard Stavytskyi, Andrei Soltis, Iurii Kovalenko, Iurii Tkach și Taras Shtoiko.

In this article