Chișinăul în mișcare: Regia „Exdrupo” lucrează la plombarea străzilor și drumurilor din oraș

Au început lucrările de plombare cu asfalt fierbinte a străzilor și drumurilor din municipiul Chișinău, anunță Primăria Capitalei. Echipele de intervenții ale Regiei „Exdrupo” lucrează pe mai multe...

Au început lucrările de plombare cu asfalt fierbinte a străzilor și drumurilor din municipiul Chișinău, anunță Primăria Capitalei.

Echipele de intervenții ale Regiei „Exdrupo” lucrează pe mai multe străzi concomitent, inclusiv pe timp de noapte, frezând asfaltul de pe porțiunile de carosabil defecte, iar pe timp de zi, acestea urmează a fi asfaltate.

Acum se lucrează pe următoarele străzi: Ștefan cel Mare și Sfânt, M. Bănulescu-Bodoni, Aleksandr Pușkin, Alba Iulia, Grigore Vieru, Liviu Deleanu, Alecu Russo și Meșterul Manole.

Acțiunile vor continua în următoarele 3-4 săptămâni, pentru a acoperi toate gropile de pe partea carosabilă, în toate sectoarele capitalei.

După lichidarea situațiilor de avariere, vor începe lucrările majore de reparație curentă a drumurilor, în conformitate cu planul de intervenții pentru 2024.

In this article