Chișinăul, finalist pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2027

Municipiul Chișinău a ajuns în lista orașelor finaliste ce luptă pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2027. Lista scurtă a finaliștilor a fost publicată de Forumul European...

Municipiul Chișinău a ajuns în lista orașelor finaliste ce luptă pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2027. Lista scurtă a finaliștilor a fost publicată de Forumul European de Tineret, anunță primarul Ion Ceban.

„M-am bucurat să aflu această noutate pentru tinerii noștri și pentru toate eforturile pe care le depunem în dezvoltarea segmentului de tineret în municipiul Chișinău. Echipa de la Centrul Municipal de Tineret Chișinău împreună cu organizațiile de tineret, sub egida Primăriei Municipiului Chișinău, vor lucra la elaborarea unui plan complex de activități pentru tineri, care urmează a fi prezentat către juriul european. Ca urmare, în luna noiembrie vom afla rezultatele finale! Acest rezultat demonstrează efortul depus în ultimii ani pentru dezvoltarea sectorului de tineret din municipiul Chișinău”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

In this article