Chișinăuienii, invitați să celebreze împreună Ziua Internațională a Familiei

Și în acest an, toți locuitorii și oaspeții Capitalei, indiferent de vârstă, sunt invitați să celebreze împreună Ziua Internațională a Familiei. În acest sens, Primarul General al municipiului...

Și în acest an, toți locuitorii și oaspeții Capitalei, indiferent de vârstă, sunt invitați să celebreze împreună Ziua Internațională a Familiei. În acest sens, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat că, municipalitatea, prin Direcția Generală pentru protecția drepturilor copilului va organiza, un șir de activități.

„Cu această ocazie, în toate Sectoarele Capitalei, vor fi organizate diverse activități, inclusiv concursuri de desen, evenimente cultural – artistice, activități în aer liber, donații și voluntariat sau sesiuni de consiliere”, a adăugat edilul.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

In this article