Chișinăuian de 29 de ani, plasat în arest preventiv pentru tentativă de omor, violare de domiciliu și violență în familie

Un bărbat de 29 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile fiind cercetat penal pentru “Tentativă de omor”, “Violare de domiciliu”...

Un bărbat de 29 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile fiind cercetat penal pentru “Tentativă de omor”, “Violare de domiciliu” și “Violență în familie”.

La începutul lunii februarie, polițiștii capitalei au fost sesizați despre un caz în sectorul Ciocana, unde în scara unui bloc de locuit un bărbat este foarte agresiv. La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul, fiind în stare de ebrietate avansată, în urma unui conflict cu concubina, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului, cauzându-i leziuni corporale.

Ulterior, suspectul s-ar fi dus la vecin unde a intrat în locuință fără consimțământul acestuia și cu un cuțit i-ar fi aplicat lovituri pe diferite părți ale corpului. Alt vecin auzind gălăgie a intervenit, dar i-a fost aplicată o lovitură cu cuțitul. Femeia de 32 de ani și bărbații cu vârstele de 52 și 57 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul măsurilor de investigație și urmărire penală, polițiștii și procurorii au acumulat material probatoriu ce îi demonstrează vinovăția bărbatului. Pentru faptele comise bărbatul riscă închisoare de la 3 până la 10 ani.

In this article