„Chișinău Youth Fest”: Primarul Ion Ceban anunță un concert gratuit cu muzică de calitate în Piața Marii Adunări Naționale

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat organizarea unui eveniment muzical extraordinar denumit „Chișinău Youth Fest”. Concertul, programat pentru duminică, 13 august, va avea loc în Piața...

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat organizarea unui eveniment muzical extraordinar denumit „Chișinău Youth Fest”. Concertul, programat pentru duminică, 13 august, va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale și va fi deschis pentru publicul larg fără niciun cost.

Evenimentul „Chișinău Youth Fest” este menit să aducă muzica de calitate în inima orașului și să ofere cetățenilor o experiență memorabilă cu artiști de renume. Vor urca pe scenă nume sonore ale scenei muzicale, precum LEXTER, THE MOTANS și MOHOMBI.

Primarul general Ion Ceban și-a exprimat entuziasmul față de eveniment, subliniind importanța muzicii în viața urbană: „’Chișinău Youth Fest’ este un eveniment incendiar, care aduce muzica de calitate în inima orașului. Ne mândrim cu această inițiativă, care promovează cultura și oferă o platformă pentru artiștii talentați.”

LEXTER, cunoscut pentru carisma sa, va cuceri inimile publicului cu hiturile sale și stilul inconfundabil. În același timp, THE MOTANS, apreciat pentru versurile sale profunde, va aduce o notă de emoție și romantism, în timp ce MOHOMBI va încinge atmosfera cu versatilitatea sa muzicală, oferind un mix de ritmuri și stiluri.

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate minunată pentru locuitorii Chișinăului să se bucure de muzică live și să participe la o sărbătoare culturală autentică în centrul orașului”, a adăugat primarul Ceban.

In this article