Chișinău: Tipografie implicată în producția ilegală de materiale electorale, sub anchetă

Autoritățile din Chișinău au demarat o investigație asupra unei tipografii din capitală, specializată în tipărirea ziarelor și a altor servicii conexe, în legătură cu producția ilegală a unor...

Autoritățile din Chișinău au demarat o investigație asupra unei tipografii din capitală, specializată în tipărirea ziarelor și a altor servicii conexe, în legătură cu producția ilegală a unor cantități semnificative de materiale electorale.

Conform informațiilor furnizate de autorități, tipografia ar fi realizat aceste materiale fără un contract oficial de prestare a serviciilor și fără a prezenta documente care să ateste originea legală și proveniența materiei prime utilizate.

Poliția din Chișinău a deschis un dosar de investigație pentru a stabili toate circumstanțele legate de această activitate ilegală. Autoritățile vor verifica dacă tipografia în cauză a încălcat normele legale și reglementările privind producția și distribuția materialelor electorale în contextul unui eveniment electoral.

Investigația este în desfășurare, iar autoritățile urmăresc să aducă la lumină toate detaliile legate de această încălcare a legii înainte de alegerile viitoare.

In this article