Chișinău reacționează rapid la caniculă: Puncte mobile de prim ajutor pentru siguranța cetățenilor

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat, în cadrul ședinței serviciilor operative ale Primăriei Chișinău, că în perioada imediat următoare pe străzile din oraș vor reveni puncte...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat, în cadrul ședinței serviciilor operative ale Primăriei Chișinău, că în perioada imediat următoare pe străzile din oraș vor reveni puncte mobile de prim ajutor.

„Rog să ne oferiți, până la sfârșitul acestei săptămâni, locațiile unde vor fi instalate punctele mobile de prim ajutor. Aici, locuitorii municipiului Chișinău vor putea servi apă și vor avea posibilitatea de a se adresa specialiștilor din domeniul sănătății”, a adăugat edilul.

Pentru a evita și preveni situațiile complicate în care s-ar putea afla cetățenii din cauza temperaturilor caniculare, Primăria Chișinău va interveni prompt.

Amintim că anul trecut, în contextul arșiței extreme din sezonul estival, în zonele aglomerate din toate sectoarele orașului, municipalitatea a instalat zeci de puncte mobile de prim ajutor, oferind astfel un mare ajutor cetățenilor.

In this article