Cercetat penal în stare de arest, pentru huliganism

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din r-nul Strașeni, a fost reținut pentru 25 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție...

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din r-nul Strașeni, a fost reținut pentru 25 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui huliganism.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica a fost alertat pe data de 30 iunie, de către administrația Centrului de asistență a victimelor violenței în familie, amplasat pe str. Burebista 93 comunicând că în incintă ar fi pătruns un bărbat ,care are un comportament agresiv. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul faptei, în urma unui șir de măsuri întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, a fost stabilită identitatea agresorului, acesta fiind imediat reținut de către polițiști  și escortat la inspectorat pentru audieri. Polițiștii au mai stabilit că făptașul a pătruns în interior prin forțarea ușii de la intrare, fiind în stare de ebrietate, ulterior acesta a amenințat și agresat o angajată a Centrului , în vârstă de 48 de ani. Tânărul avea asupra sa un cuțit și un ciocan.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, individul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Actualmente el este cercetat penal pentru huliganism agravat. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

In this article