Cel puţin 14 persoane, între care trei copii, împuşcate în noaptea de Halloween în Chicago

Cel puţin 14 persoane, între care un copil de 3 ani şi doi minori, au fost împuşcate luni, în noaptea de Halloween, în zona de vest a oraşului...

Cel puţin 14 persoane, între care un copil de 3 ani şi doi minori, au fost împuşcate luni, în noaptea de Halloween, în zona de vest a oraşului Chicago, au informat surse din cadrul poliţiei americane, relatează marţi Xinhua.

Victimele au fost împuşcate de două persoane înarmate aflate într-o maşină. Cei doi minori erau o fetiţă de 11 ani şi un băiat de 13 ani, a anunţat Chicago Tribune citând poliţia. Unele dintre victime se află în stare critică, a precizat poliţia.

Potrivit acesteia, o altă femeie care a încercat să fugă de la faţa locului a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze, mai scrie sursa citată de Agerpres.

Un grup de persoane se afla la intersecţia a două străzi când doi atacatori din interiorul unui SUV de culoare închisă au început să tragă şi au fugit.

Atacul a durat câteva secunde, a precizat şeful poliţiei din Chicago, David Brown, în cadrul unei conferinţe de presă luni seara. Până marţi dimineaţa nicio persoană nu fusese arestată, iar investigaţiile continuă.

In this article