CEC nu a înregistrat partidul „Victorie” ca participant la referendum

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a refuzat înregistrarea partidului „Victorie”, care face parte din blocul „Victorie”, ca participant la referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană. Reprezentanții partidului...

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a refuzat înregistrarea partidului „Victorie”, care face parte din blocul „Victorie”, ca participant la referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană.

Reprezentanții partidului au afirmat în repetate rânduri că direcția către aderarea la UE este dăunătoare, iar data de 20 octombrie este ultima șansă pentru a salva Moldova de prăpastia datoriilor, în care o împing Sandu și PAS. Partidul consideră inacceptabil nivelul scăzut de trai al cetățenilor, salariile și pensiile mizere, precum și exodul masiv de oameni din cauza lipsei locurilor de muncă și perspectivelor.

„În ciuda deciziei CEC, vom continua să luptăm pentru Moldova noastră și pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. Trebuie să salvăm țara acum, altfel momentul va fi pierdut și nu va mai fi posibil să schimbăm situația. Vom contesta această decizie! Oamenii trebuie să aleagă direcția de dezvoltare a țării, nu curatorii occidentali ai Maiei Sandu”, a declarat președintele partidului „Victorie”, Vadim Grozavu.

In this article