CEC a aprobat candidatura lui Vasile Tarlev pentru prezidențiale

Comisia Electorală Centrală a anunțat oficial înregistrarea candidaturii lui Vasile Tarlev pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. În urma acestei decizii, fostul prim-ministru a venit cu un...

Comisia Electorală Centrală a anunțat oficial înregistrarea candidaturii lui Vasile Tarlev pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. În urma acestei decizii, fostul prim-ministru a venit cu un mesaj de mulțumire adresat cetățenilor Republicii Moldova.

„Dragi cetățeni, vă anunț cu mare bucurie că, astăzi, Comisia Electorală Centrală a înregistrat candidatura mea în calitate de candidat pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024”, a scris Tarlev.

Fostul premier a subliniat că acest pas îl responsabilizează și îl motivează să lupte pentru un viitor mai bun pentru țară.

„Această realizare îmi dă speranță și mă responsabilizează în fața alegătorilor, a tuturor cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot. Mă angajez cu toată determinarea să lupt pentru un viitor mai luminos al țării noastre, împreună cu toată echipa mea din partea Partidului „Viitorul Moldovei”, care m-a înaintat și mă susține în acest parcurs”, a menționat politicianul.

În încheiere, Tarlev a subliniat importanța colaborării și a unității naționale.

„Este esențial să lucrăm împreună pentru stabilitatea și prosperitatea Moldovei. Viitorul țării depinde de unitatea noastră! Moldova are viitor!”, a conchis acesta.

In this article