Ceban: „Zona plajei de la Vadul lui Vodă – modernizată”

Primăria municipiului Chișinău a implementat proiectul de amenajare a Falezei în Zona de odihnă de la Vadul lui Vodă. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban...

Primăria municipiului Chișinău a implementat proiectul de amenajare a Falezei în Zona de odihnă de la Vadul lui Vodă. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban pe o pagină din rețelele de socializare.

„Pe faleză a fost construită o zonă de sport cu teren de baschet, tenis de masă, mese de șah și workout. Pe plajă a fost amenajat un teren de volei și badminton. Pentru asigurarea confortului și atragerea turiștilor, pe Faleză a fost instalat mobilier urban și efectuate lucrări murale, iar pentru copii a fost amenajată o zonă de joacă. Primăria Chișinău a investit și în lucrările de amenajare a aleii de pe Faleză”, a menționat edilul capitalei.

De remarcat, în anii 2020-2022, investițiile municipale în proiectele de infrastructură din suburbia Vadul lui Vodă s-au cifrat la aproape 14 milioane de lei.
Municipalitatea a cofinanțat proiectele de construcție a trotuarelor, modernizarea iluminatului public și extinderea canalizării în Parcul Nistrean. De asemenea, din bugetul municipal au fost alocați bani pentru izolarea termică și reabilitarea clădirii Liceului Teoretic din Vadul lui Vodă, unde învață aproape 400 de elevi.

In this article