Ceban: Ziua Culturii în Chișinău va fi organizată sâmbătă în capitală. Avem oameni foarte talentați și suntem mândri și recunoscători

Ziua Culturii în Chișinău va fi organizată sâmbătă în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, astfel, se va da un omagiu tuturor celor care se dedică acestui domeniu,...

Ziua Culturii în Chișinău va fi organizată sâmbătă în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, astfel, se va da un omagiu tuturor celor care se dedică acestui domeniu, celor care muncesc pentru dezvoltarea, învățarea și promovarea talentelor.

„Avem oameni foarte talentați și suntem mândri și recunoscători. Actori de teatru, de film, interpreți, regizori, pictori, angajați ai muzeului, angajați în general în acest domeniu, profesori în arte care educă o nouă generație felicitări cu această ocazie.

Puținul pe care îl putem face în calitate de Autorități Locale este să promovăm arta scrisă, cântată, pictată, citită de către DVS și să vă implicăm în diverse evenimente organizate de către Primăria Chișinău. În ultimii ani am lansat mai multe proiecte culturale și sunt mândru, pentru că știu că avem cu ce ne mândri și avem multe de învățat”, a punctat Ceban.

De precizat că pentru acest an 2022, Primăria Chișinău a triplat bugetul pentru proiectele culturale. „Împreună cu Dvs putem transmite arta frumosului, în capitală, în țară, dar și peste hotare”, a conchis edilul.

In this article