Ceban: Vreți schimbări în capitală? Finisați Centura Chișinău și întoarceți poliția municipală

Dezvoltarea capitalei, problemele de infrastructură, parcări și ambuteiaje nu depinde doar de Primăria Chișinău, dar și de cei de la Guvernare. Acest lucru îl afirmă primarul general Ion...

Dezvoltarea capitalei, problemele de infrastructură, parcări și ambuteiaje nu depinde doar de Primăria Chișinău, dar și de cei de la Guvernare. Acest lucru îl afirmă primarul general Ion Ceban, care punctează că toți din Parlament vor schimbări, dar au uitat ce schimbări pot oferi ei singuri.

„Unica schimbare, e că unii deputați s-au mai tuns, au mai schimbat rucsacul și bicicleta cu care se tot lăudau anterior și mersul pe jos și se tot plâng că stau în ambuteiaj. Nu mergeți și vă lăudați doar pe la evenimente mondene unde vă arată și vă lăudați că mergeți cu transportul public sau cu bicicleta, dar și mai faceți acest lucru.

Plus, da faceți odată acea Centură a Chișinăului, voi toți, că tot vă lăudați. Noi doar vom susține acest lucru, dar și ne vom implica la maxim la realizarea acestui proiect național, unde nu chiar avem noi ca municipalitate toate împuternicirile.

Mai mult, dacă nu aveți capacitatea de a gestiona ambuteiajele, diminua criminalitatea, actele de huliganism și vandalizare, comerțul ilegal din capitală, parcările ilegale întoarceți. Vă voi demonstra că împreună cu o echipă de profesioniști, care chiar există, că voi face regulă în oraș pe toate aceste segmente. Dați-ne Poliția înapoi cu tot cu buget așa cum ați furat-o de la municipalitate. Și promit că într-un an de zile voi face ordine în Chișinău, Dacă voi nu puteți”, a declarat Ceban.

 

Amintim că la Primăria Chișinău se află în elaborare planul de structurarea a căilor de acces în capitală și gestionare a fluxului de mașini.

In this article